Partners
English

Polski

Español

Deutsch

Français
ProLogit levert consultancy op het snijvlak van logistiek en ICT. Eigenaar Wiljo van Lenthe heeft jarenlange ervaring met CargoOffice en beschikt over uitmuntende kwaliteiten op het gebied van implementatie en probleem-analyse.
ABO ICT is gespecialiseerd in het geven van soft– en hardware advies en het verzorgen van ICT-management voor MKB-bedrijven. ABO ICT heeft veel ervaring met de implementatie van CargoOffice en kan u desgewenst op weg helpen met de vele mogelijkheden die CargoOffice u heeft te bieden.
Centric biedt een breed scala aan IT-oplossingen waarmee men de gehele supply chain mee bedient. CargoOffice beschikt over koppelingen op het Plan & Go TMS en Locus WMS.
G. Dankers Administratie & Advies is een administratiekantoor met een klantenkring van MKB-bedrijven en starters. Door de jaren heen heeft eigenaar Gino Dankers veel ervaring opgebouwd met de implementatie van CargoOffice en kan u desgewenst op weg helpen met de vele mogelijkheden die CargoOffice u heeft te bieden.
Transsmart is hét multiplatform transportboekings-software voor alle logistiek tussen magazijn, vervoerder en klant. Dit geldt voor zowel pakketten als pallets. Als uw klant tevreden is, bent u dat ook. Transsmart maakt het gehele logistieke proces van aankoop tot levering beter, sneller, inzichtelijker en voordeliger.
DHL Global Forwarding, voorheen bekend als DHL Danzas, levert forwarding diensten voor lucht- en zeevracht. Gestandaardiseerde DHL Global Forwarding bestanden kunnen met behulp van een CargoOffice-parser in uw systeem geïmporteerd worden.
Microsoft Dynamics Navision is een enterprise resource planning (ERP) pakket dat kleine en middelgrote bedrijven meer controle biedt over hun financiën en deze bedrijven kan helpen hun supply chain werkzaamheden te vereenvoudigen. Desgewenst biedt CargoOffice een koppeling aan op Microsoft Dynamics.
Als een van 's werelds grootste logistieke dienstverleners biedt DB Schenker landtransport, wereldwijde lucht- en zeevracht, contractlogistiek en supply chain management. Op aanvraag kunnen gestandaardiseerde Schenker XML-bestanden middels een CargoOffice-parser in uw systeem geimporteerd worden.
Twinfield is het online boekhoudpakket van Wolters Kluwer. Via de cloud biedt het haar klanten realtime status-inzicht. Desgewenst biedt CargoOffice een export aan van de relevante ordergegevens naar Twinfield.
Ricoh biedt diensten op het gebied van document management, consultancy, software en hardware aan bedrijven over de hele wereld. Voor gemeenschappelijke klanten kunnen door Ricoh gescande documenten opgeslagen worden op CargoOffice servers en automatisch gekoppeld worden aan uw CargoOffice transportorders.
Exact is één van de meest gebruikte business software pakketten ter wereld. Desgewenst biedt CargoOffice een export aan van de relevante ordergegevens naar Exact.
Groeneveld ICT Solutions is een toonaangevende speler op het gebied van transportautomatisering. Onderdelen van CargoOffice sluiten daar naadloos op aan. Zo bestaan er voor diverse gemeenschappelijke klanten koppelingen op het RoadRunner TMS en het WareRunner WMS.
Transporeon is een op internet gebaseerd logistiek platform, dat verladers koppelt aan hun bestaande logistieke partners. Transporeon omvat o.a. het elektronisch versturen van transportopdrachten, tijdvenster management, de opvolging van het transport en reporting. CargoOffice beschikt over een import-koppeling van orders uit Transporeon modules.
Tans biedt automatiseringsoplossingen voor transport en logistiek. Middels Talis beschikt Tans over een uitgebreid TMS-dienstenpakket. Door de jaren heen heeft CargoOffice verschillende koppelingen ontwikkeld naar de verschillende modules van Talis.
Progress 4 Logistics B.V. heeft meer dan 20 jaar ervaring in de logistieke ICT sector en combineert haar inhoudelijke kennis van logistieke operaties, applicaties en ICT strategie.
MendriX heeft een TMS ontwikkeld dat veel gebruikt wordt door transporteurs en koeriers in Nederland. Onderdelen daarvan zijn o.a. planning, grafisch planbord, levertijden per sms of mail en emballageregistratie. Desgewenst biedt CargoOffice een koppeling aan op het MendriX TMS.
Snelstart is sinds 1964 uitgegroeid tot een allround boekhoudpakket. Zowel voor accountants en ondernemers staat het bedieningsgemak voorop. Desgewenst biedt CargoOffice een export aan van de relevante ordergegevens naar Snelstart.
Scope is een product van Riege Software. Scope is een uitgebreid Freight Forwardings-pakket voor luchtvracht, zeevracht en douane. CargoOffice beschikt over een koppeling die relevante bestandsgegevens van en naar Scope kan communiceren.
Combine IT is hét partnerbedrijf van CargoOffice in Australië. Eigenaar Mark Hackett heeft uitgebreide kennis van CargoOffice ontwikkeld en beschikt over veel ervaring en kennis met betrekking tot verkoop en implementatie van CargoOffice.
Quicargo verzorgt een online platform waar verladers en vervoerders kunnen profiteren van ongebruikte laadruimte. CargoOffice beschikt over een koppeling om orders uit QuiCargo te importeren en indien gewenst POD's terug te sturen.
Kewill is een wereldwijde producent van logistieke software, vooral op het gebied van multimodal transport, supply chain en warehousing. CargoOffice beschikt over koppelingen op het Interchain TMS en Kewill WMS.
Sinds 1977 ontwikkelt, verkoopt, implementeert en ondersteunt AGP totaaloplossingen op het gebied van administratieve en logistieke automatisering. Desgewenst biedt CargoOffice een export aan op de relevante ordergegevens naar de branchespecifieke ERP software van AGP.
Xero is een online boekhoudpakket. Het is erg gebruikersvriendelijk en wordt daarom veel gebruikt door kleine bedrijven. Xero is gebouwd in de cloud en online verbonden met banken, maar ook met CargoOffice.
Ixolution is een toonaangevende Europese speler op het gebied van transport automatisering, met name op het gebied van intermodaal vervoer. Ixolution biedt mogelijkheden voor efficiëntie, gebaseerd op slimme en solide transport management en intermodale oplossingen. Desgewenst biedt CargoOffice een koppeling aan op Ixolution.
MYOB is het belangrijkste boekhoudpakket in Australië. Het wordt veel gebruikt door zelfstandigen als ook door middelgrote bedrijven. Vanuit het Cargo Office zendingenoverzicht kunnen rechtstreeks bestellingen en boekingen in MYOB worden aangemaakt.
Cargo Data Systems is een automatiseringsbedrijf dat actief is in de bedrijfstakken van expeditie, logistiek en transport. CDS heeft het Sprinter 2000 TMS ontwikkeld dat gebruikt kan worden in lucht-, zee-, weg- en railtransport. Desgewenst kan CargoOffice een koppeling aanbieden op het Sprinter 2000 TMS.
Ship It Smarter is een order management omgeving dat wordt gebruikt om zendingen te boeken door vervoerders en verladers voor verschillende modules als weg-, lucht- en zeeverkeer. CargoOffice beschikt over een koppeling met Ship It Smarter.
Davanti Warehousing is een warehouse management specialist met een lang en mooi track record in de WMS-markt. Davanti heeft jarenlange ervaring in het implementeren van WMS'en over de gehele wereld. CargoOffice beschikt over een export koppeling op het MLS Premium WMS van Davanti.
PTV Group biedt software, route- en rittenplanning, distributieplanning, wagenparkmanagement, oplossingen voor vrachtwagennavigatie en het zoeken van vrachtwagenparkeerplaatsen. Desgewenst biedt CargoOffice een koppeling op transportorders met gegevens van transportroutes die door PTV geoptimaliseerd worden.
LeanCargo Consultancy helpt transportbedrijven en verladers bij het ondersteunen en optimaliseren van hun processen. LeanCargo heeft veel ervaring met de implementatie van CargoOffice en kan u desgewenst op weg helpen met de vele mogelijkheden die CargoOffice u heeft te bieden.
Ortec biedt routeplanningssoftware zodat u gefundeerde beslissingen kunt nemen met betrekking tot complexe routes en leveringen. Desgewenst biedt CargoOffice een koppeling op de transportgegevens van transportroutes die door Ortec geoptimaliseerd worden.
Art Systems is de ontwikkelaar van het Transpas TMS. Transpas is een compleet en flexibel transport management systeem dat wordt gebruikt in veel verschillende soorten transport. CargoOffice heeft verschillende koppelingen ontwikkeld naar het Transpas TMS.
TransportMaster.com levert zowel het TransportMaster TMS als het WarehouseMaster WMS. Het zijn zeer uitgebreide applicaties, waarmee u ook uw transportplanning kunt ondersteunen.
DSV is een belangrijke speler binnen de internationale transport- en logistieke sector. DSV is gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte transportoplossingen binnen geheel Europa. Op aanvraag kunnen gestandaardiseerde DSV Excel of CSV-bestanden middels een CargoOffice-parser in uw systeem worden geimporteerd.
CEVA Logistics is een van 's werelds meest toonaangevende leveranciers van supply chain management. CEVA Logistics heeft een geïntegreerd wereldwijd netwerk waarmee het vele industrieën bediend. Gestandaardiseerde CEVA Logistics bestanden kunnen met behulp van een CargoOffice-parser in uw systeem geïmporteerd worden.
Data2Track biedt innovatieve, modulair opgebouwde Fleetmanagement systemen. CargoOffice beschikt over een koppeling met de Drivers App van Data2Track.
Transics ontwikkelt en commercialiseert software, hardware en diensten voor de transportsector. Het aanbod van Transics omvat fleetmanagementsystemen en diensten voor het beheer van trucks, chauffeurs, trailers, ladingen en onderaannemers. CargoOffice beschikt over een koppeling op de boordcomputer en het TMS van Transics.
TransMission is een groot samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in Nederland en België. CargoOffice beschikt over een veelgebruikte import- en export koppeling op het Transmission-samenwerkingsverband.
EQ Consulting Group biedt innovatieve IT-oplossingen op het gebied van ERP voor de logistiek en transport. EQ Consulting Group kan u desgewenst op weg helpen met de vele mogelijkheden die CargoOffice u heeft te bieden.
Het TMS van NaviTrans vertaalt de complexe realiteit van transporteurs, forwarders en andere logistieke dienstverleners in makkelijk controleerbare processen. NaviTrans is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. CargoOffice beschikt over een koppeling op het TMS van NaviTrans.
AccountView is het financiële administratiepakket van Visma. Het wordt veel gebruikt door kleine zelfstandige ondernemers als ook door middelgrote organisaties. Desgewenst biedt CargoOffice een export aan van de relevante ordergegevens naar AccountView.
Logistic Planet verhuurt logistieke software via het internet middels de TMS-systemen LP-Trans en LP-Online. Sinds 2001 bestaat er een intensieve samenwerking op het gebied van zendinginvoer, track & trace, EDI, RFQ, Apps, communicatie en andere onderdelen van CargoOffice.
Expeditors is een wereldwijd expeditiebedrijf met een hoofdkantoor in Seattle, Washington. Op aanvraag kunnen wij bestanden van Expeditors importeren en vertalen naar een door uw gewenst formaat, als ook lokatiegegevens aan Expeditors beschikbaar stellen middels een (API-)webservice.
Het van oorsprong Duitse WinSped TMS is gebasseerd op MS Windows. Winsped wordt gebruikt voor planning en structuralisatie van bedrijfsprocessen. CargoOffice beschikt over een standaard koppeling om XML-bestanden te exporten naar het Winsped TMS.
Trimble Transport & Logistics helpt grote en kleine transporteurs in de verbetering van hun efficiency. CargoOffice beschikt over een koppeling op de boordcomputer CarCube.